Liharullid

Menüü: Eelroog

Allergeenid: Gluten, Dairy, Egg
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 6 inimesele


Meat filling wrapped in homemade dough. Wonderful for party snacks or picnic bites.

Koostisosad

Starter:
valget nisujahu
2 tbs
suhkrut
1 pinch
dry yeast
4 g
värsket pärmi
100 ml
soola
1 pinch

Taigen:
valget nisujahu
380 g
margarine
80 g
soola
2 pinches
piim
130 ml

Täidis:
soola
1 tsp
onions
1 pcs
ground meat
0.2 kg
garlic
2 cloves
parsley
1 sprig
pepper
1 pinch
tomatipastat
1 tbs
vegetable oil
1 tbs

Kate:
egg yolk
1 pcs

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja sool 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Lisage starterile jahu koos margariini, piima ja soolaga. Sõtkuge taigen, katke see puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel umbes 20-30 minutit.
  3. Valmistage täidis. Praadige sibul ja küüslauk natukeses õlis, lisage hakkliha ja tomatipasta. Maitsestage soovikohaselt ja praadige veel.
  4. Rullige taigen 3 mm paksuseks ja lõigake välja nelinurksed tükid (10 cm x 10 cm).Asetage supilusikatäis täidist igale ruudule ja keerake need rulli.
  5. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile ja määrige munakollasega.

Vali oma ahi:

Edasi "Eelroog" retseptid