Juurviljarullid

Menüü: Eelroog

Allergeenid: Gluten, Dairy, Celery, Egg
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 6 inimesele


These easy-to-bake rolls are delicious stuffed with summer vegetables. They are also wonderful served as a party snack in summer picnic buffets or simply eaten cold with a bowl of salad after a busy day.

Koostisosad

Starter:
valget nisujahu
2 tbs
soola
1 pinch
dry yeast
4 g
värsket pärmi
100 ml
suhkrut
1 pinch

Taigen:
margarine
80 g
soola
2 pinches
valget nisujahu
380 g
piim
130 ml

Täidis:
garlic
2 cloves
soola
1 tsp
pepper
1 pinch
celery
1 pinch
zucchini
1 pcs
shallot
1 pcs
vegetable oil
1 tbs
red bell pepper
1 pcs
eggplant
½ kg

Kate:
egg yolk
1 pcs

Ettevalmistus

  1. Valmistage starter. Lisage murendage pärm, jahu ja suhkru 1 dl leigesse vette ja segage ühtlase massi saamiseni. Laske umbes 5 minutit kerkida.
  2. Valmistage taigen. Lisage starterile jahu koos margariini, piima ja soolaga. Sõtkuge taigen, katke see puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel umbes 20-30 minutit.
  3. Valmistage täidis. Praadige šarlottsibul ja küüslauk natukeses õlis ning lisage tükeldatud juurviljad. Maitsestage soovikohaselt ja praadige veel.
  4. Rullige taigen 3 mm paksuseks ja lõigake välja nelinurksed tükid (10 cm x 10 cm).
  5. Asetage supilusikatäis täidist igale ruudule ja keerake need rulli. Asetage rullid küpsetuspaberiga kaetud küpsetuspannile ja määrige munakollasega.

Vali oma ahi:

Edasi "Eelroog" retseptid