Juurviljasuflee - tooretest koostisosadest

Menüü: Lisand

Allergeenid: Gluten, Egg, Dairy
Intermediate
See retsept on eelseadistatud 6 inimesele


Take advantage of the in-season vegetables and make a fresh vegetable soufflé. This fluffy dish is great for brunch or a light supper.

Koostisosad


valget nisujahu
3 tbs
soola
1 tsp
muna
3 pcs
piim
500 ml
pepper
1 pinch
carrot
1 pcs
tomatoes
2 pcs
zucchini
3 pcs
riivjuustu
120 g

Ettevalmistus

  1. Eraldage munakollased munavalgetest.
  2. Vahustage munavalged vähese sooja veega tugevate tippude moodustumiseni.
  3. Viilutage juurviljad õhukesteks viiludeks ja katke need seguga vahustatud munakollastest ja piimast, millele on lisatud jahu, soola ja pipar. Õrnalt segades lisage vahustatud munavalged.
  4. Valage segu õliga määritud küpsetusnõusse ja puistake üle juustuga.

Vali oma ahi:

Edasi "Lisand" retseptid