Tatraleib

Menüü: Hommikusöök ja brantš

Allergeenid: Gluten, Nuts
Advanced

Inimesed

Nothing beats a warm slice of homemade bread. If you like the buckwheat version, this recipe is made for you. When baked, spread butter and marmalade over the slices. Then stretch your legs and enjoy!

Koostisosad


valget nisujahu
350 g
värsket pärmi
20 g
soola
1 tsp
olive oil
1 tbs
värsket pärmi
200 ml
walnut kernels
100 g
buckwheat flour
150 g
boiling water
250 ml

Ettevalmistus

  1. Valage tatrajahu üle keeva veega ja segage lusikaga. Laske sellel jahtuda.
  2. Segage valge nisujahu pärmi, soola ja õliga ja lisage tatrajahule.
  3. Sõtkumise ajal lisage leige vesi. Katke taigen puuvillase rätikuga ja laske kerkida umbes 30-40 minutit (kuni taigna kogus on kahekordistunud).
  4. Sõtkuge veel kord taigent ja lisage pähklid. Vormige päts ja asetage küpsetuspaberiga kaetud pannile. Katke taigen puuvillase rätikuga ja laske kerkida veel 20-30 minutit.
  5. Enne küpsetamist tehke pätsi sisse 4 diagonaalset lõiget, et vältida pragunemist.
  6. Kui sai on küps, tõstke see ahjust välja ja laske enne lõikamist jahtuda.

Vali oma ahi:

Edasi "Hommikusöök ja brantš" retseptid