Kapsarullid

Menüü: Lõuna ja suupisted

Allergeenid: Nuts
Advanced
See retsept on eelseadistatud 4 inimesele


Stuffed with hearty ingredients, such as minced lamb, rice, nuts, spices and onions, this is a wonderful comfort food.

Koostisosad


soola
1 pinch
onions
1 pcs
garlic
4 cloves
pepper
1 pinch
allspice
1 pinch
olive oil
1 tbs
muskaatpähklit
1 pinch
short-grain rice
220 g
bay leaves
2 pcs
lemon juice
80 ml
cumin
1 tsp
ground lamb
½ kg
toasted pine nuts
2 tbs
mint
2 tbs
fresh parsley
2 tbs
larger cabbage head
1 pcs

Ettevalmistus

  1. Hakkige sibulad ja praadige need õlis. Lisage vürts, köömned ja muskaatpähkel. Laske jahtuda.
  2. Laske vesi potis keema. Lisage loorberileht ja blanšeerige kapsalehed kiiresti keevas vees. Jahutage lehti külmas vees ja kuivatage põhjalikult. Lõigake lehtedelt tugevamad varreosad ära.
  3. Segage kausis kokku hakkliha, praetud sibulad, riis, purustatud küüslauk, röstitud seedermänni seemned, peeneks hakitud münt ja petersell. Maitsestage soola ja pipraga.
  4. Asetage kaks supilusikatäit täidist lehe tugevamasse osasse. Rullige lehed ja keerake lehed külgedelt kokku. Vajadusel kinnitage hambatikuga, et vältida nende lahtirullimist.
  5. Asetage rullid sügavale küpsetuspannile, tihedalt üksteise kõrvale. Kontrollige, et lehe servad on pööratud allapoole.
  6. Lisage sidrunimahl kapsamahlale ja valage rullidele nii, et vedelik vaevu rulle kataks.

Vali oma ahi:

Edasi "Lõuna ja suupisted" retseptid